Bemutatkozás

Köszöntöm Önt az A + B Galéria Betéti Társaság honlapján. Galériánk 1991-ben családi vállalkozásként indult. Sikerünk titka, hogy tudjuk, a művészet-akárcsak a tudomány-elválaszthatatlan az embertől. A belső terek díszítésének, ékesítésének igénye több évszázada formálódó hagyomány. Galériánk festményeivel kellemes hangulatot, ízléses környezetet teremthet otthonában. Képeink esztétikus és dekoratív művészi alkotások, amelyek, többszörösen megtérülő befektetések is egyben, hiszen egy-egy kép pár év elteltével a vásárlási ár sokszorosát is érheti.

Ma már több mint 50 válogatott neves és elismert kortárs festővel állunk munkakapcsolatban, a képállomány 90 %-át ma is élő, az ország különböző pontjait, és a festészet más-más ágait képviselő kortárs művészek képei alkotják. Ezeket a változatos műfajú (tájkép, csendélet, portré, tűzzománc stb.), technikájú (olaj, rézkarc, pasztell, plasztikázott üvegfestmények) és méretű festményeket megtekintheti és megvásárolhatja itt, a weboldalunkon is, de kiállításainkon is, amelyeket az ország szinte minden pontján megrendezünk.

A témában 2022-ig már két albumom is megjelent, melyben a festőművészeket életrajzzal és alkotásaikkal is bemutatom. Készül a következő kötet, melyben új művészek és alkotások is láthatók lesznek.

Minden festményünk fényképes diplomával és nyilvántartási számmal rendelkezik. Áraink irányárak, amelyek magukba foglalják a keret árát és az áfát is. Vásárláskor részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Kérem, tekintse meg kínálatunkat professzionális portálunkon, ahol a kereső segítségével az Önnek megfelelő paraméterek beállításával (festő neve, kép témája, a kép ára, mérete stb.) az ízlésének és lehetőségeinek megfelelő képeket választhatja ki.

További festőművészek alkotásainak értékesítésére is nyitottak vagyunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és megtekintjük alkotásait.

Galériánk portfoliójának bővítésére festőművészeket keresünk. Előnyben részesítjük a tűzzománc, csendélet, tájkép és portré alkotókat. Az elérhetőségeinken jelentkezőket megkeressük.

Festménykiállítások Magyarországon