Általános Felhasználási Feltételek

1. Licitálás és vásárlás

A licitálás menüpont alatt található festményekre lehet licitálni az adott festményhez tartozó licitálás végéig. Licitálni a megadott legkisebb ajánlható árral vagy annál nagyobb árral lehet. Licitálásnál az ár mellett még meg kell adni a nevet, email címet és telefonszámot.

A tranzakció lezárását követően az eladó és a vevő között szerződés jön létre. A szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a vevőnek értékesíteni, a vevő pedig, az eladó szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket ezen a leütési áron megvenni és átvenni venni.

2. Szállítás

A megrendelt termékek szállítása telefonos egyeztetés alapján postai vagy futárszolgálat (utánvét) úton történik, vagy személyesen átvehető. A rendelt termékek minden esetben, precíz csomagolásban kerülnek feladásra, a műalkotások sérülésének elkerülésének érdekében. A megrendelt termék(ek) árát a vevő a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizeti ki.

A kiszállítási határidő: maximum 7 munkanap, de legkorábban 48 óra elteltével indítjuk útjára, illetve az egyeztetést követő időpontban!

A postaköltség belföldi szállítás esetén, minden esetben, díjtalan!

3. Kedvezmények, és Árak

A honlapon meghirdetett kedvezmények és akciók, minden látogató részére, korlátozás mentesen érvényesíthetőek!

A website tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy minden előzetes értesítés nélkül, megváltoztassa az akciók ill. kedvezmények feltételeit.

A honlapon feltüntetett árak, bruttó fogyasztói árak, így tartalmazzák a jogszabályokban előírt Általános Forgalmi Adót (ÁFA). Áraink tájékoztató jellegűek, és az árváltoztatás jogát a honlap tulajdonosa fenntartja!

Amennyiben a megváltozott feltételekről, árakról, stb..., a vásárló a rendelés pillanatában nem értesült, a csomag kiszállítását megelőzően, a rendelések feldolgozását végző munkatárs, felveszi a kapcsolatot a megrendelővel, hogy pontosítsák, egyeztessék, és megerősítsék rendelését!

4. Kapcsolat az eladóval

Ha licitálással, oldalunkkal kapcsolatos, vagy egyéb kérdése van, a következő címeken, telefonszámokon érdeklődhet:

e-mail: szekely0505@gmail.com

telefon: +36 70 614 2041

cégvezető: Székely Ernő