Bemutatóterem

Örömmel jelentjük be hogy 2021.06.02-től megnyílt állandó bemutatótermünk a Profi Home Bútoráruházban. A galéria neves festőművészeinek festményeit mutatjuk be, amik az áruházban megvásárolhatók, ráadásul kedvezményes áron, és akár 12 havi kamat mentes részletre is. Több mint 500 festmény közül lehet válogatni a galéria weboldalán, amit kérésre leszállítunk áruházunkba.

360 fokos panoráma fotó Bemutatóterem 360 fokos panoráma fotóUtazógaléria Kaposváron: festményvásárt tartanak a Profi Home Bútoráruházban

2021.08.23

A Profi Home Bútoráruház 2019 februárjában nyitotta meg kapuit a régi Hamvai áruház helyén Kaposváron, a Baross Gábor utca 2. szám alatt. Az üzletben matracok, székek, fotelek, étkező asztalok, komódok, nappali bútorok, komódok, ágyak, vitrinek polcok, ifjúsági és gyerekbútorok, konyhabútorok, hálószoba bútorok, gardróbok, irodabútorok és ülőgarnitúrák közül válogathatunk 2000 m2-en. A vevők igényeit szem előtt tartva törekednek a leghatékonyabb vevőkiszolgálásra, így többek között házhozszállítást és igény esetén helyszíni összeszerelést is kérhetünk. A Profi Home webáruházán keresztül akár online is vásárolhatunk.

A Profi Home-ban az árukészletet az aktuális trendek szerint folyamatosan bővítik. A klasszikustól a modern bútorig minden rendelkezésre áll náluk, sőt már kiegészítőket is lehet kapni: művirágok, kaspók, lámpások, csobogók, vázák stb. A közösségi média felületeken is jelen vannak (Facebook, Instagram), ahol mindig naprakész újdonságokról, hírekről és akciókról értesülhetünk. Idén nyáron nagy durranással készül a Profi Home a vevőknek, ugyanis az áruházban augusztus 25. és 28. között festményvásárt tartanak.

Az érdeklődök több mint 400 festmény közül válogathatnak majd kedvükre. Az A + B Galéria tulajdonosa, Székely Ernő lapunknak elmondta, több mint 50 neves és elismert kortárs festővel dolgoznak együtt, és az ő csodálatos képeiket értékesítik.

Többek között olyan nagy festők képeit hozzák el a festményvásárra, mint Fürst József, Baross Gyula, Preiner Zoltán, Jakubik István, Radnai Zoltán vagy Puskás Imre. A festőkről és a képekről további információkat az apluszbgaleria.hu oldalon találhatnak.

A képek különböző méretekben megvásárolhatóak, az egészen kicsi festményektől kezdve a nagyokig is. Így mindenki olyan alkotást tud magának vásárolni, amely jól mutathat otthon, vagy akár egy irodában is.

"Nemcsak az idősebb korosztály vásárol festményeket, hanem a fialok is, hiszen egy-egy kép akár jó befektetést is lehet, de ajándéknak is megfelelő, valamint remek hangulatot és ízléses környezetet teremtenek az otthonokba" - árulta el Székely Ernő.

A festményvásáron nemcsak olajfestmények között szemezgethetünk, hanem tűzzománc, rézkarc és pasztell alkotások között is. A vevők nagy örömére pedig a bútoráruházban található festmények akár 12 havi kamat mentes részletre is megvásárolhatók.

A képeket ezekben az időpontokban lehet megtekinteni és megvásárolni:

Augusztus 25. szerda: 11:00 - 18:00.
Augusztus 26. csütörtök: 09:30 - 17:30.
Augusztus 27. péntek: 09:30 - 17:30.
Augusztus 28. szombat: 09:30 - 13:00

Szerző: GK.

Forrás: kaposvarmost.hu


A kaposvári bemutató termünkről pillanat képek

2021.07.03